Janari Jõesaar.Foto: Robin Roots
Korvpall
25. september 2018, 14:38

Ambitsioonikas Janari Jõesaar: VTB liigas play-off´i või veelgi kaugemale jõudmine on päris tõenäoline (4)

Mullu BC Kalev/Cramos oma debüüthooaja teinud Janari Jõesaare kevadele vajutas väikese pitseri vigastus. Nüüd on ta terve ning tuleva aasta eel ootusärev. 

"Praegu pole veel ühtegi trenni vahele jätnud. Eks pisivigastusi on igaühel, aga olen siiamaani korras olnud," ütles Jõesaar Õhtulehele. Kõvema trenniga alustas ta augustis, kui meeskond kogunes. Aga ka enne seda hoidis ta end kogu suve jooksul vormis. 

Jõudu on tarvis, sest Jõesaar peab oma koha eest päikese all võitlema kahe kivikõva leegionäriga. Nii Ivan Almeida kui ka Chavaughn Lewis on pallurid, kes tahavad ja oskavad kõvasti punkte visata. Meie mees aga konkurentsi ei karda.

"Nad on väga hea mulje jätnud. Konkurents on kõva, aga see on mulle suuremaks motivatsiooniks, et paremaks saada ja minutid välja teenida," kinnitas Jõesaar ning lisab, et ta on suvega sammu edasi teinud. 

Hooaja eel on ambitsioonid igatahes kõrged. "VTB liigas play-off´i või isegi veel kaugemale jõuda on päris tõenäoline. Kui nii jätkame, siis võib suuri asju korda saata küll. Meeskond on hästi komplekteeritud," arvas Jõesaar. 

Viimasel ajal on palju juttu olnud Eesti korvpallikoondise loobujatest. Üks neist oli ka Jõesaar. "Meil oligi selline kokkuleppe," selgitas Jõesaar, et ta ei pidanudki viimasteks mängudeks koondisega liituma.