Simona Halep võttis Wuhanis ka arstipausi - miski ei aidanud.Foto: AFP/Scanpix
Tennis
25. september 2018, 20:05

Samamoodi nagu mängus Kanepiga - esireket Halep kaotas jälle

Naistetennise maailma esireket Simona Halep kaotas kuu aega tagasi USA lahtiste esimeses ringis Kaia Kanepile ning oli sealtpeale pildilt kadunud. Nüüd võistles ta uuesti, aga taas edutult.

Rumeenlannat vaevas seljavigastus ning ta kaotas Wuhani turniiri avamatšis Dominika Cibulkovale (Slovakkia) esimese seti koguni 0:6. Edasine möödus tasavägisemalt, kuid Cibulkova jäi teises setis peale 7:5 ja liikus 16 parema sekka. Tema järgmine vastane on venelanna Darja Kassatkina.

Saatuse irooniana on Halepi niigi suur edu maailma edetabelis ülejäänute ees viimase kuuga ainult suurenenud, sest ta ei võitnud ka aasta tagasi samal perioodil ühtegi mängu ning tal pole punkte ära kukkunud, küll aga on seda juhtunud lähematel konkurentidel.

Wuhani turniiri kaheksandikfinaalid tabeli järjekorras: Cibulkova - Kassatkina, Sofia Kenin (USA) - Arina Sabalenka (Valgevene), Angelique Kerber (Saksamaa) - Ashleigh Barty (Austraalia), Anastassia Pavljutšenkova (Venemaa) - Petra Kvitova (Tšehhi), Shuai Zhang (Hiina) - Anett Kontaveit, Garbine Muguruza (Hispaania) - Katerina Siniakova (Tšehhi), Qiang Wang (Hiina) - Daria Gavrilova (Austraalia), Monica Puig (Puerto Rico) - Caroline Wozniacki (Taani).