Aleksandar RogicFoto: Stanislav Moškov
Jalgpall
25. september 2018, 22:33

Aleksandar Rogic: mul on hea meel, et mängijad näitavad väljakul emotsioone

Tallinna FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic oli pärast 2:1 võitu Flora üle oma hoolealuste tööga silmnähtavalt rahul. 

"Olen meeste üle väga uhke, sest nad mängisid täpselt niimoodi nagu ühte derbit tulebki mängida - iseloomuga," sõnas Rogic pärast mängu. "Ilma selleta ei saa derbit võita. Mul on hea meel, et nad julgevad väljakul lõpuks emotsiooni näidata, sest hooaja alguses see niimoodi polnud."

Juhendaja sõnul oli mänguks lihtne valmistuda. Võrreldes eelmise Flora kohtumisega, mille Levadia 0:3 kaotas, tuli väljakul lihtsalt kõike vastupidiselt teha. Tema meeleheaks see ka toimis. 

"Pärast viimast mängu kirjutai meie kohta karmilt, aga see oli siis õiglane. Nüüd küsin teilt, millal oli viimati, kui keegi ühel hooajal neli korda Flora alistas? Jah, superkarikas võitsime penaltitega, aga ma arvan, et seda [nelja võitu] pole varem juhtunud. Aga võib olla on," sõnas Rogic. 

"Jah, meil on olnud häid mänge ja halbu mänge, aga see, kuidas mehed iga päev töötavad ja pingutavad ... Üritan kõike võimalikult professionaalselt teha. Rahvusvahelise treenerina mõtlen kogu aeg kuidas kohalikke mängijaid aidata, sest mõned poistest on veel väga noored. Üritan tuua teistsugust perspektiivi ja näidata jalgpalli kui midagi sellist, mille nimel tasub elada," jätkas ta. 

Karikavõistlused jätkuvad aga kevadel ning seda, kas Rogic ka ise tänasest võidust mingit kasu lõigata saab, on praegu veel vara öelda. „Mina naudin väga siin töötamist ning mul on tunne, et ka teised naudivad minuga töötamist. Kui see nii jätkub, siis ma ei näe [jätkamises] probleemi.“