Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
26. september 2018, 17:44

SUHTE VERSTAPOST: millal lastakse uue partneri ees esmakordselt kõhutuult? (12)

Igal suhtel on olulised verstapostid: esimene suudlus, esimene koosveedetud öö, esimene kord, kui öeldakse teineteisele „ma armastan sind“. Aga Men’s Health leiab, et värske suhte puhul on oluline veel üks aste – see hetk, kui lõpuks tuntakse end piisavalt vabalt, et teise ees puuksu lasta.

Suhte varasemas faasis hoiab iga mees (ja kindlasti ka iga naine) end meeleheitlikult tagasi, kui kõht tunda annab. Mees püüab hoida illusiooni, et tema ometi ei tee iialgi midagi nii madalat ja jälki kui kõhutuulte laskmine. Ühel hetkel on aga enesekindlus kasvanud ja häbelikkus vähenenud ning põmm! Partnerite vahele tekib täiesti uus läheduse tasand.

Seniorliving.org küsitles umbes tuhandet täiskasvanut ning selgus, et keskmiselt hoiab mees end uue partneri ees tagasi 6,5 kuud. Naine ei julge end aga uue mehe ees enne vabamalt tunda, kui suhte algusest on möödunud 1,3 aastat.

Puuksu lasta on piinlik, kas pole? Aga tuleb välja, et on inimesi, kelle meelest on see erutav! Uuringu teatel peab 11% meestest ja 3% naistest seda veetlevaks, kui partner tuult teeb. Aga pea ka meeles, et 28% meestest on olnud kellegagi koos voodis olles puuksu lastes negatiivne kogemus.

Kuidas mehed oma kõhutuult maskeerivad:

hoiavad kinni: 75%

lähevad teise tuppa: 58%

lähevad õue: 54%

teevad heli summutamiseks muud müra: 25%.

Partneri lähedal viibides häda nr 2 tegemine on omaette teema. Keskmine mees ei lähe uue partneri korteris vetsu punnitama enne, kui möödas 4,5 kuud. Keskmine naine ootab 9,4 kuud.

Uuringu koostaja võttis aga kogu loo kokku lihtsate sõnadega: reaalsuse eest ei saa põgeneda – kõik peeretavad ja kõik kakavad.