Marilyn KerroFoto: Robin Roots
Inimesed
26. september 2018, 11:35

Marilyn Kerro taas hädas võltslehekülgedega: inimesed on raha maksnud ja jäänudki ennustust ootama

Eesti tuntuim nõid Marilyn Kerro on ammuilma hädas erinevate võltsveebilehtedega, kus tema nime all teenust pakutakse. Nüüd on neid jälle mitu tükki välja ilmunud ning Marilyn hoiatab oma ametlikul sotsiaalmeedialehel kõiki oma fänne nende eest.

Hiljuti jagas Marilyn oma lehelt kaht võltskontot - Facebooki lehte pealkirjaga "Мэрилин Керро Marilyn Kerro" ning "Astroloogia ja horoskoobid". Viimaselt on nüüdseks kõik viited Kerrole maha võetud ning kadunud on ka Facebooki lehega seotud veebileht, kus väidetavalt Marilyn isiklikult inimestele horoskoope koostas.

Esimese puhul on Marilynini jõudnud ka info, et sealtkaudu saab teha broneeringuid ning mitmed inimesed on ka tema jutule pääsemiseks raha maksnud. Mida aga ei tule, on teenus, sest tegu on võltsleheküljega.

Erinevaid võltskontosid ringleb ka Instagramis ning tänavu märtsis rääkis Marilyni õde Ewelyn Viira Õhtulehele, et nad on varikontodega väga hädas. Ewelyn ütles, et varikontosid on nii palju, et nendega võitlemine on nagu tuuleveskitega võitlemine. 

"Ta on lasknud neid nii palju kinni panna, ent juba jälle on uus," ütles Ewelyn. Valekontod on toonud paksu pahandust. "Ühel korral tuli poodi naisterahvas, kes ütles, et tegi juba ettemaksu ära ja ootas siis rõõmsalt, et millal ta Marilyniga kohtuda saab. Aga Marilyn niimoodi raha mitte millegi alusel ju ette ei võta. Jällegi oli inimest petetud. Suunasime asja otse politseisse, sest mida sa muud teed." Lisaks on inimestel kombeks teha järele Marilyni ehteid, panna neile peale võltslogod ja neid müüa. 

Marilyn Kerro õiged sotsiaalmeediakontod:

Facebook: Mecca / Marilyn Kerro