Shia LaBeouf Foto: AP/Scanpix
Inimesed
26. september 2018, 12:28

Shia LaBeouf semmib Robert Pattinsoni eksiga

Hollywoodi staari Shia LaBeoufi on nähtud Londonis koos lauljatari FKA Twigsiga, kes alles hiljuti oli kihlatud "Videviku" tähe Robert Pattinsoniga.

Skandaalide poolest tuntud Shiat ja ekstsentrilist FKA Twigsi nähti lauljatari Londoni kodust väljumas ning hiljem sinna naasmas, "Transformerite" staaril näpu otsas kott tomatitega. Mõlemad olid mõnusas koduses riietuses. MailOnline'i allikas kinnitab, et tegu on värske armupaarikesega. Noored tutvusid Los Angeleses filmi "Honey Boy" võtetel.

Twigsi ja Pattinsoni kihlus jõudis lõpule eelmisel aastal. Shia oli aastaid koos briti näitlejatari Mia Gothiga. Kaks aastat tagasi kuulutasid noored, et abiellusid Las Vegases Elvise-teemalises pulmakabelis. Kuid Nevada osariigi kohtuametnik kinnitas ajakirjandusele, et abiellumisluba polnud neile välja antud. Tseremoonia olnud vaid sümboolne. 

Gothi lähedane sõber paljastas MailOnline'ile, et näitlejatar oli LaBeoufi juba mitu kuud tagasi maha jätnud, suutmata tema temperamenti taluda. "See oli väga pöörane suhe."