Eesti uudised

KOERAOMANIKUD MURES: kas Tallinna loomakiirabi on pädev ööpäevaringset teenust pakkuma? (6)

LISA KOMMENTAAR

Kassiomanik1. oktoober 2018, 23:55
Nadežda nimeline "arst" tuleks sealt kiiremas korras vallandada. Meie kass suri seal statsionaaris ja just selle eide pärast
Kodanik28. september 2018, 10:32
Kahjuks on tõukoertesse ja nende poegimisabisse suhtumine seal majas väga omapärane, millest kahjuks on senini kaotanud kasvatajad. On loterii, millise arsti kätte sattuda. Kui arst ei oska silma panna pähe tagasi, narkoosi tehakse üleannus või jäetakse abivajav tõukoer 5 tunniks lihtsalt ootele.. Alul oli mulje, et ainult öösiti pole seal majas võimalik abi saada, kuid kahjuks jäetakse ka päevasel ajal patsient mitmeks tunniks ootama. Mingit konkurendi laimu selles tekstis ei ole. On kasvatajate ja omanike südamevalu ja üsna suured materiaalsed kaotused.
koeraomanik1. oktoober 2018, 08:50
Miks te siis käite seal? Valikut ju on ja kui kaebused on teatud arsti suhtes siis esitage kaebus arstile mitte kliinikumile- selline üldistamine on hale.
Kodanik28. september 2018, 10:24
Kas tõesti? Kahjuks on nii mõnigi omanik kaotanud oma tõukoera või kutsikad. Kõik oleneb valves olevast arstist, rääkimata sularahas maksmise nõuetest. Mõningatesse tõugudesse ja poegimisse on suisa vaenulik suhtumine, eriti tõukoerte puhul.
Kaja27. september 2018, 09:06
Ärge urisege. Arstid on seal võrratud, hoolivad, kompetentsed. Käisin oma kassiga suvel seal. Kass oli auto alla jäänud ja korralikult sodi. Loom tehti nii korralikult korda et ime kohe. Mina soovin neile jõudu ja vastupidavust sellel raskel tööl.
26. september 2018, 15:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Asjatundja27. september 2018, 09:35
See kommentaar on puhas konkurendi pahatahtlikkus ja laim