Hailie RiveraFoto: saarevolley.ee
Võrkpall
27. september 2018, 15:07

Armastus tõi Saaremaa võrkpallinaiskonda ameeriklanna

Juhuse tahtel liitub sel hooajal Saaremaa võrkpallinaiskonnaga 26-aastane ameeriklanna Hailie Rivera, kes on pärit Wisconsini osariigi väikelinnakesest Waunakee.

Hailie sattus Saaremaale tänu oma abikaasale Jonathan Omar Rivera Vegale, kes mängib sel hooajal sidemängijana Saaremaa meeskonnas. Olles elanud juba mõned nädalad Saaremaal, otsis Hailie võimalusi, kuidas ka tema saaks siin oma lemmikalaga tegeleda. Sellest soovist tulenevalt viiski Saaremaa meeskonna manager Hannes Sepp Hailie kokku Saaremaa naiskonna esindaja Kristi Põlluga.

Hailie on võrkpalli mänginud näiteks nii Filipiinidel kui ka Indoneesias. 1.90cm pikkuse võrkpalluri karjääris on hetkel küll olnud 1,5aastane vigastuspaus, kuid nüüdseks on mõlemad meniskid täielikult paranenud ning naine on valmis end võrkpallile pühendama.

Saaremaa naiskond ei jätnud juhust kasutamata ning võttis ameeriklanna rõõmuga oma võistkonda. 

„Ma ei jõua ära oodata, et tutvuda kogu Saaremaad esindava naiskonnaga. Eks ole näha, mis moel saan naiskonda aidata. Loodan, et hooaeg tuleb edukas ja muidugi ka võidukas,” rääkis temporündaja oma ootuste kohta.