Malcolm Wilson (keskel).Foto: M-Sport
WRC
28. september 2018, 16:59

Malcolm Wilson lahkuvast Ogier'st: tegime üheskoos nendega ajalugu (3)

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier vahetab järgmisest hooajast tööandjat ning liitub Citroeni tehasetiimiga. Prantslase praegune boss M-Sporti pealik Malcolm Wilson on mehe otsuses mõistagi pettunud, kuid samas mõistab seda. 

"Loomulikult olen väga kurb, et ta [Sebastien Ogier] koos Julien [Ingrassiaga] meie juurest lahkub," sõnas Wilson väljaandele Autosport. 

"Nad on meie perekonna liikmed ning kui nad hooaja lõpus meie juurest lahkuvad, siis nad jätavad endast maha samasuguse jälje, nagu Colin [McRae], Carlos [Sainz], Marcus [Gröönholm] ja teised suured sõitjad enne neid," jätkas ta. 

"Loomulikult jääme neid igatsema. Üritasime koos Fordi tehase abiga neid meie juures hoida, kuid selles ei piisanud," nentis Wilson ning lisas: "olen väga uhke selle üle, mis meil õnnestus koos saavutada ja selle üle, mida võime veel alles jäänud kolme ralliga saavutada."

"Kui me nad M-Sporti tõime, siis suutsime vaatamata vähestest testimistest kohe esimesel rallil triumfeerida. Tegime üheskoos eelmisel aastal ajalugu. See kui Seb ja Julien, ning meie eratiimina, eelmisel aastal maailmameistriks tulime, on midagi, mida ei unustata iial. Ja see teebki mind uhkeks," sõnas britt lõpetuseks.