Cristiano Ronaldo. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
28. september 2018, 18:24

Cristiano Ronaldot süüdistatakse vägistamises (29)

Jalgpallimaailma superstaar Cristiano Ronaldo peab palliplatsil edaspidi hakkama oma jõuvarusid säästma, sest neid läheb tal tarvis väljaspool muruareeni. 

Nimelt süüdistab ameeriklanna Kathryn Mayorga portugallast vägistamises. Mayorga sõnul vägistas Ronaldo ta 2009. aastal Las Vegases ning maksis talle seejärel 375 000 dollarit, et naine vahejuhtumist sõnagi ei iitsataks. 

Nüüd on ameeriklanna Saksamaa väljaande Der Spiegel veergudel aga suu avanud ning väljaande sõnul on kahtluse alla seatud ka kohtuvälise kokkuleppe seaduslikkus. 

Teadaoleva informatsiooni kohaselt vägistas Ronaldo 34aastast Mayorgat hotellisviidis anaalset. Pärast vahekorda olevat portugallane öelnud, et ta on 99% ajast hea mees, ega mõista, mis talle pähe lõi. Hiljem sõlmisid osapooled mitmete juristide juuresolekul lepingu, mille kohaselt ei tohtinud Mayorga juhtunust kunagi kõneleda. Tasuks sai naine Ronaldo tolle aja nädalapalga ehk 375 000 dollarit. 

Ronaldo on värskeid süüdistusi aga eitanud, väites, et vahekord toimus vastastikusel nõusolekul. Naise süüdistused tuginevad väidetavalt aga dokumendil, kus on fikseeritud, et Ronaldo tunnistab, et Mayorga olevat vahekorra ajal korduvalt palunud mehel lõpetada.