Ragnar Klavan (vasakul) ja Radja Nainggolan.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
29. september 2018, 23:25

Cagliari kaotas Interile, Klavani etteaste jäi poolikuks (1)

Itaalia jalgpalli kõrgliigas kaotas Ragnar Klavani koduklubi Cagliari võõrsil 0:2 Milano Interile. Eesti koondise kapten alustas matši algkoosseisu, kuid vahetati avapoolaja järel välja.

Inter läks mängu juhtima 12. minutil, kui palli lükkas peaga võrku Lautaro Martinez. Olukorras osales ka Klavan, kes kaotas Argentina ründaja vastu õhuvõitluse, osa süüd jäi ka eestlase kaitsepartnerile Marco Andreollile.

Nõnda lükkas Lautaro Martinez palli väravasse, Klavan ja Andreolli jäid kõrvaltvaatajateks. Foto: AFP/Scanpix
Lautaro Martinez tähistab löödud väravat. Foto: AP/Scanpix

Pärast avapoolaega vahetati Klavan välja, teda asendas Fabio Pisacane. Itaalia meedia andmetel segas eestlast vigastus, mis esialgsetel andmetel ei tohiks olla kuigi tõsine.

Teisel poolajal käis pall ka Interi väravas, kuid videokohtunike toel jäi Cagliari kapten Marco Dessena vahele käega mänguga ja itaallane teenis hoopis kollase kaardi.

Lõppskoori vormistas Matteo Politano iluvärav paar minutit enne lõpuvilet. 

Radja Nainggolan (vasakul) ja Ragnar Klavan. Foto: AFP/Scanpix

Cagliari on tänavu peetud seitsmes kohtumis suutnud lüüa vaid neli väravat. Vähem on Itaalia kõrgliigas skoori teinud vaid Bologna (2) ja Frosinone (0). Tabelis hopitakse 6 punktiga 16. kohta, aga homme võivad konkurendid neist mööduda. Inter tõusis võiduga neljandaks.

Tänased mängud Itaalia kõrgliigas:

Roma - Lazio 3:1

Juventus - Napoli 3:1

Inter - Cagliari 2:0