Cristiano RonaldoFoto: Reuters/Scanpix
Kõmu
30. september 2018, 16:24

Ronaldo vägistamissüüdistusest: see on valeuudis! (9)

Jalgpalli superstaar Cristiano Ronaldo (33) lükkas Instagrami otse-eetris vägistamissüüdistuse taas kategooriliselt ümber.

"Ei, ei, ei, ei, ei. Mida nad täna ütlesid? Vale, see on valeuudis," lausus Ronaldo kaamerasse naeratades. 

"Nad tahavad lihtsalt end minu nime abil promoda. See on normaalne. Nad tahavad minu nime öeldes kuulsaks saada, aga see on osa minu tööst. Olen õnnelik mees ja mul on kõik hästi."

Ameeriklanna Kathryn Mayorga süüdistab portugallast vägistamises. Mayorga sõnul vägistas Ronaldo ta 2009. aastal Las Vegases ning maksis talle seejärel 375 000 dollarit, et naine vahejuhtumist sõnagi ei iitsataks. 

Nüüd on ameeriklanna Saksamaa väljaande Der Spiegel veergudel aga suu avanud ning Spiegeli teatel on kahtluse alla seatud ka kohtuvälise kokkuleppe seaduslikkus. 

Teadaoleva informatsiooni kohaselt vägistas Ronaldo 34aastast Mayorgat hotellisviidis anaalselt. Pärast vahekorda olevat portugallane öelnud, et ta on 99% ajast hea mees ega mõista, mis talle pähe lõi. Hiljem sõlmisid osapooled mitmete juristide juuresolekul lepingu, mille kohaselt ei tohtinud Mayorga juhtunust kunagi kõneleda. Tasuks sai naine Ronaldo tolle aja nädalapalga ehk 375 000 dollarit.