Indianapolis Colts - Houston TexansFoto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
1. oktoober 2018, 00:08

Colts sai lisaajal valusa kaotuse, Hunt murdis korra

Ameerika jalgpallur Margus Hunt ja Indianapolis Colts jätkasid NFLi hooaega koduväljakul 34:37 lisaajakaotusega Houston Texansile.

Ründamist alustanud Colts läks nobedalt 7:0 juhtima, ent avaveerand lõppes Texansi 14:7 eduseisul. Nii rünnakul kui ka kaitses hädas olnud Coltsi seis avapoolajal paremaks ei läinudki. Poolaeg kuulus Texansile 21:10.

Kolmas veerand jäi 7:7 viiki (kokku 28:17), kuid neljandal sai Colts oma mängu käima ja võitles välja lisaaja. Normaalaeg 31:31, viimane veerand Coltsile 14:3. Muide, viik sündis kõigest 45 sekundit enne mänguaja lõppu.

Lisaajal ründamist alustanud Colts läks löögiväravast 34:31 juhtima, kuid Texans suutis viigistada ning kolm sekundit enne lõppu 37 jardi pealt võiduvärava lüüa. Mõlemal meeskonnal on nüüd tabelis võit ja kolm kaotust.

Hundi tööpäev oli senise hooaja kontekstis kuni lisaajani pigem tagasihoidlik. Normaalajal ei osalenud ta otseselt üheski Coltsi sack'is (vastase mängujuhi mahamurdmine), küll aga sai ta kirja kaks tackle'it ehk palliga vastase murdmist. Ent lisaaja lõpus saabus ka eestlase aeg ehk sack tuli ära, see on tema hooaja neljas.