Mait Toom.Foto: Teet Malsroos
Jalgpall
1. oktoober 2018, 17:45

KARM OTSUS! Skandaali sattunud Mait Toom ei jätka FC Flora esindusmeeskonnas (18)

Teisipäeval, 25. septembril Evald Tipneri karikavõistluste 1/8-finaalmängule FC Flora ja FCI Levadia vahel järgnenud intsidendist lähtuvalt otsustas Mait Toom lõpetada klubi esindamise.

"Mõistan, et käitusin olukorras valesti ja mõistan, et vean meeskonda ning klubi alt, kuid ma ei oska olukorda teisiti lahendada ega näe võimalust naasta FC Flora väravasuule. Ühtlasi vabandan oma rumala käitumise eest," ütles Mait Toom FC Flora pressiteenistusele.

FC Flora presidendi Pelle Pohlaku sõnul ei õnnestunud vaatamata pingutusele rahuldava lahenduseni jõuda.

"Korraldasime eelmise nädala neljapäeval kohtumise Maidu, klubi juhtkonna ja fännide vahel; reedel kohtumise Maidu, meeskonna kapteni, treenerite ja klubi juhtkonna vahel, lisaks kohtumise Maidu, teiste mängijate ja treenerite vahel ning veel ühe kohtumise Maidu, mängijate esindajate, treenerite, klubi juhtkonna ja fännide vahel; pühapäeval kohtus Mait eraldi klubi spordidirektori Norbert Hurdaga ning täna hommikul kohtusime Norbert ja mina Maiduga veel üks kord ehk siis tegime kõik võimaliku olukorra mõistlikuks lahendamiseks. Kahjuks see ei õnnestunud," kirjeldas Pohlak toimunut.

Flora peatreener Jürgen Henn Flora fänne rahustamas. Foto: Teet Malsroos

Mait Toom jätkab FC Floras noorte väravavahtide treenerina. Toomi mängijaleping klubiga kehtib kuni hooaja 2019 lõpuni.

"Tahan kindlasti professionaalse jalgpalluri karjääri jätkata, aga selle teemaga saame edasi minna peale käesoleva hooaja lõppemist," lisas Mait Toom.

Mait Toom ega FC Flora olukorda rohkem ei kommenteeri.