Craig Breen Rally Estonial. Foto: Aldo Luud
WRC
3. oktoober 2018, 19:03

Tänaku meeskonnakaaslase kohale kerkis uus kandidaat! (4)

Soome vabakutseline ajakirjanik Miika Wuorela annab sotsiaalmeedias teada, et Toyota rallitiimi radarile on ilmunud tõsine kandidaat. 

Kui varasemalt on peamiselt juttu olnud iirlasest Kris Meeke´ist, siis nüüd tunneb Toyota huvi tema kaasmaalase Craig Breen´i vastu. 

"Olen Meeke´i suur fänn, aga kas ta oleks Toyotale ikkagi õige mees? Pole kahtlustki, et ta suudab riske võtta - mõnikord need tasuvad end ära, teinekord mitte," arutles Wuorela. 

"Ilmselt jätkab Toyota tuleval aastal nii nagu tänavu. Ott Tänak on esinumber, teda toetab Jari-Matti Latvala. On selge, et kolmandas autos peab istuma usaldusväärne mees. Meek seda kindlasti pole. Küll aga Breen." 

Väidetavalt ongi Toyota Breen´ile pakkunud aasta pikkust lepingut. Iirlast jahib ka M-Sport ja Malcolm Wilson, kes pakuvad rallimehele 2+1 aasta pikkust kontrahti. Wuorela sõnutsi pole Breen otsust veel langetanud. 

Praegu on Toyota kolmas piloot Esapekka Lappi, kes suure tõenäosusega aga meeskonnast lahkub. Soomlast seostatakse eelkõige Citroeniga, kelle ridades kihutab praegu Breen.