Rimo Hunt (33) võitluses Levadia meestega.Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
3. oktoober 2018, 23:06

Kaitses rassinud Rimo Hunt: meil oli õnne, et Levadia ära ei löönud

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond mängis Lillekülas Levadiaga 0:0 viiki ja lülitas Maarjamäe rohelised tiitliheitlusest sisuliselt välja. Väikseid lootusi hellitab veel Flora, kes kohtub Kaljuga juba pühapäeval.
Levadia vs Kalju 0:0 Foto: Stanislav Moškov

Nõmme ründaja Rimo Hunt tunnistas pärast matši, et ei mäletagi, millal viimati nii tulises lahingus osales. Kohtunik Eiko Saar andis Levadia meestele kokku kaheksa kollast kaarti, mis näitab, kui näljasena matšile vastu tuldi.

„Väga hea mäng, kus kõik andsid endast maksimumi. Keegi ei teinud mitte mingit allahindlust. Ka mulle tuldi üsna julmalt sisse, aga selline see jalgpall on. Loodetavasti jäid kõik terveks. Mulle meeldis ka tänane ilm: sai korralikult mütata ja maadelda,“ tunnistas väravakütt Hunt. Lillekülas sadas lakkamatult vihma, puhus tugev tuul ja soojakraade oli umbes kaheksa.

Levadia surus suurema osa kohtumisest, tekitades hulga võimalusi. Juba kolmandal minutil eksis Dmitri Kruglov penaltil. „Tundub, et lõin lihtsalt kehvasti, vahel juhtub. Libe väljak seda ei mõjutanud,“ tunnistas vanameister nukralt. „Olime selgelt parem meeskond, aga sellest seekord ei piisanud.“

Niimoodi veeres Dmitri Kruglovi penalti väravast mööda. Foto: Stanislav Moškov

Hunt ei vaielnud vastu: „Meil oli õnne, et Levadia ära ei löönud. Juba kolmandal minutil oleks võinud 1:0 tablool seista. Nad said veel mitu ohtlikku olukorda ja tundus, et ühel hetkel see pall sisse maandub. Aga õnneks ei maandunud. Me ei leidnud täna head rütmi, võimalik, et vastased olid väga hästi ette valmistunud, kuidas meie mängu lõhkuda. Ise tegelesin vist ainult kaitsetööga. Väga ei mäletagi, et oleks ettepoole ohtlikke olukordi tekitanud.“ 

Levadia mehed ei mõista, kuidas pall väravasse ei mahu. Foto: Stanislav Moškov
Mõtlik Levadia boss Viktor Levada. Foto: Stanislav Moškov
Emotsioonid olid Lillekülas valla. Foto: Stanislav Moškov

Viis mängu enne meistrivõistluste lõppu on Kaljul koos 77 punkti, Levadial 69. Floral on pidada veel kuus matši ja nemad on 70 punkti peal. Trumbid püsivad üsna kindlalt Kalju käes, kuid Hunt ei taha liiga vara hõisata.

„Enne pühapäevast Floraga mängu pole mõtet tiitli teemadel spekuleerida,“ tunnistas ta. "Tänane minimaalne tulemus oligi viik ja see sai ära toodud. Pühapäeval loodame tiitlivõitluses asjad rohkem paika saada. Kolm punkti on meie ainuke eesmärk. Praeguse seisuga on tiitlini veel päris palju minna."

Flora alistas täna Tartus 4:0 sealse Tammeka, Narva Trans sai kodus 3:2 jagu Tallinna Kalevist.