Ott TänakFoto: McKlein/TGR
WRC
5. oktoober 2018, 00:15

Tänak: suur kummardus mehaanikutele, kes masina korda tegid (2)

Toyota rallimeeskond läheb Walesi ralli esimesele täispikale võistluspäevale vastu kaksikjuhtimisega, sest 1,7km pikkusel publikukatsel näitasid kõige kiiremat minekut Esapekka Lappi ning Jari-Matti Latvala. Toyota kolmas piloot ehk Ott Tänak näitas avakatsel viiendat aega, kuid jäi oma sõiduga üldjoones rahule. 

"Läbisime avakatse probleemideta. Hommikusel testikatsel sõitsin suurel kiirusel teelt välja. Üritasin sel hetkel kojamehi sättida ega keskendunud oma tööle. Sõitsin seetõttu ühes kurvis teelt välja," vahendab Toyota meeskonna pressiteenistus eestlase sõnu. "Õnneks suutsid mehaanikud masina korda teha ning meil õnnestus testikatsel taas rajale minna ning masinat veel testida."

Meeskonna spordidirektor Kaj Lindström: "Saime ralliks väga hea alguse - kõik kolm sõitjat näitasid väga head minekut ning kellelgi ei esinenud probleeme. Ott tegi küll selle vea (testikatsel), kuid õnneks olid kahjud ainult kosmeetilised ning ta sai uuesti rajale tulla. Nüüd jälgime pingsalt homset ilmateadet, mis on pidevas muutumises."

Ralli järjestus pärast publikukatset: