Käimas on Cristiano Ronaldo elu ühed keerulisemad päevad.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
5. oktoober 2018, 09:41

Miljardileping ohus? Suursponsor tunneb Ronaldo pärast muret (2)

Kõigi aegade paremate jalgpallurite hulka kuuluv Cristiano Ronaldo peab viimastel nädalatel tegelema vägistamissüüdistuste tõrjumisega. Taas avati uurimistoimik, mis tegeleb 2009. aastal toimunud intsidendiga Ronaldo ja Kathryn Mayorga vahel. Naine süüdistab jalgpallurit anaalses vägistamises.

Üleeile tegi Ronaldo ametliku avalduse ja eitas kõiki süüdistusi. Eile näitas Twitteri vahendusel omapoolset toetust Torino Juventuse jalgpalliklubi. Küll aga on murelikke noote kuulda suursponsori Nike’i poolt, keda seob Ronaldoga miljard dollarit väärt leping. „Tunneme olukorra pärast sügavat muret ja jätkame situatsiooni hoolikalt jälgimist,“ teatas Nike. EA Sportsi avaldus oli enam-vähem sama sõnastusega.

"Eitan kategooriliselt kõiki mulle esitatud süüdistusi. Vägistamine on jäle kuritegu, mis läheb vastuollu minu olemuse ja uskumustega. Tahan mõistagi oma nime puhtaks pesta, kuid keeldun meediaga suhtlemas, sest nõnda toidaksin neid, kes tahavad minu arvelt kuulsust võita," teatas Ronaldo kolmapäeval Twitteri vahendusel.