Jose Mourinho.Foto: PA/Scanpix
Jalgpall
6. oktoober 2018, 09:42

Briti meedia sõnul saab Mourinho täna hundipassi, Unitedi legend on püha viha täis (2)

Endine Manchester Unitedi kaitsja Gary Neville on oma kunagise tööandja vastu püha viha täis. Nimelt sai ta meedia vahendusel teada, justkui näeks peatreener Jose Mourinho pärast laupäevast kohtumist Newcastle'i vastu hundipassi. See, et säärane uudis jõuab enne ametlikuks tegemist aga meediasse, on kaitsja sõnul häbiväärne. 

"Viimase nelja või viie aasta jooksul tehtud otsused on kõik olnud läbinisti mädad," sõnas Neville. "Kui ma olen palganud kellegi, kes ei saa oma tööga hakkama, siis mina vastutan ju samamoodi. Lõppude lõpuks peavad kõik püsti tõusma ja tõdema, et "ma pole selle töö jaoks piisavalt pädev"."

Punaste Kuradite eelmiste juhendajate Louis van Gaali ja David Moyesi vallandamised lekkisid meediasse samamoodi enne ametlikku teadaannet.

Unitedil on käimas viimase 29 aasta halvim liigahooaja avastart ning klubi kehvale olukorrale lisab vürtsi veel Mourinho ning klubi superstaari Paul Pogba kehv läbikäimine. 

Kui esialgu ei soostunud klubi enne laupäevast mänge kommentaare andma, siis hiljem tuldi meedia survele vastu ning öeldi, et nad toetavad Mourinho 100protsendiliselt.