Sebastien Ogier. Foto: AFP/Scanpix
WRC
7. oktoober 2018, 16:48

Võidukas Ogier: mu poeg sai kinnituse, et ka mina suudan rallisid võita

Walesi ralli mudased teed sobisid tänavu kõige paremini viiekordsele autoralli maailmameistrile Sebastien Ogier'le, kes edestas tulises heitluses Toyota pilooti Jari-Matti Latvalat lõpuks 10,6 sekundiga. 

"Väga tähtis nädalavahetuse meie jaoks ja väga raske võitlus," sõnas Ogier pärast triumfi WRC otse-eetris. "Toyota oli siin väga tugev. Esmalt oli Ott [Tänak] pikalt eest ära, aga siis tulid tal probleemid. Pärast pidasime aga Jari-Matti [Latvalaga] tulist duelli."

"Ütlen ausalt, ma ei teadnud, kas suudan vastu pidada või mitte, sest metsateedel oli raske esikohta hoida. Powerstage'i teine läbimine tuli meil aga õnneks väga hästi välja ning lõpuks saime asfaldile tulla, kus mulle niikuinii sõita meeldib," jätkas ta. 

"Lisaks tahan öelda tere oma pojale, kes mind viimaks võitmas nägi. Tähendab, ta on seda varem ka näinud, aga ta oli siis väike. Praegu ta aga teab, et kui keegi ralli võidab, siis ronitakse auto katusele ja visatakse käed õhku. Viimasel ajal tegi seda ainult Ott, aga nüüd sai ta kinnituse, et ka isa suudab seda teha."