Thierry Neuville. Foto: Hyundai Motorsport GmbH
WRC
7. oktoober 2018, 20:42

MM-sarja üldarvestuses seitsmepunktilist edu hoidev Neuville: kõik on meie endi kätes

Autoralli MM-sarja üldliider Thierry Neuville pistis Walesi rallilt taskusse viienda koha punktid (+ kaks silma punktikatselt).

Kuigi kokkuvõttes suutis Sebastien Ogier vahet kange konkurendiga vähendada (23 punkti pealt 7 peale - toim), jäi belglane oma etteastega tervikuna rahule. Eriti arvestades, kui lähedal oli mees laupäeval katkestamisele, kui sõitis 11. katsel kraavi ning sai rajale tagasi vaid pealtvaatajate abiga. 

"Andsime endast sel nädalavahetusel kõik," vahendab Hyundai pressiteenistus Neuville'i sõnu. "Me ei saa jääda mõtlema sellele, mis on viimastel rallidel juhtunud (Walesi sõiduviga ning Türgi katkestamine - toim). Peame ennast hooaja lõppvaatuseks kokku võtma ning võitlusesse minema. Kõik on meie endi kätes."

Walesi ralli paremusjärjestus:

Lisaks Neuville'le tõi Hyundaile Walesist punkte veel kuuendana lõpetanud Andreas Mikkelsen (tootjate arvestuses lähevad arvesse vaid kaks paremat tulemust - toim). Kuna Toyota teenis Walesist aga teise ja kolmanda koha punktid, kärises kahe meeskonna vahe konkstruktorite arvestuses 20 punkti peale. 

"Oleme meeskondlikus arvestuses päris suurde kaotusseisus jäänud ning nüüd peame kahel eesootaval rallil endast kõik andma," sõnas tiimipealik Michel Nandan. "Ees seisab väga raske võitlus, kuid anname endast parima."