Sebastien Ogier (vasakul) koos Malcolm Wilsoni ja Julien Ingrassiaga.Foto: AFP/Scanpix
WRC
7. oktoober 2018, 21:23

Viiendat korda Walesis võidutsenud Ogier: siia nädalavahetusse mahtus palju emotsioone (2)

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier tõusis Walesi ralli võiduga MM-sarja üldarvestuses taas teiseks, jäädes kaks rallit enne hooaja lõppu Thierry Neuville'st maha vaid seitsme punktiga. 

"Meie jaoks on tegemist oivalise nädalavahetusega, mille sisse mahtus väga palju emotsioone. Olen väga uhke, et mul õnnestus viiendat korda Walesis triumfeerida, sest tean, kui raske on nendes oludes rajal püsida ning mitte vigu teha," vahendab M-Spordi pressiteenistus viiekordse maailmameistri sõnu. 

"Meil oli reedel väga keeruline algus ning meie ralli lõppes peaaegu juba siis (Ogier võitles käigukastiprobleemidega - toim). Ometi mõistsime, et poodium on meie jaoks kogu aeg võimalik ning kui Ott [Tänak] katkestas, teadsime, et nüüd sõidame võidu peale," jätkas prantslane. 

"Jari-Matti [Latvala] soovis samamoodi väga-väga võita ning sõitis väga kiiresti, mis sundis ka meid tagant. Õnneks suutsin viimastel katsetel väga hästi sõita. Eriti valmistas rõõmu 22. kiiruskatse, mis õnnestus mul sisuliselt ideaalselt."

"Tegime siin suure sammu MM-tiitli suunas ning oleme taas konkurentsis. Viimased kaks rallit saavad väga huvitavad olema ning pinge on suurem kui kunagi varem," sõnas mees lõpetuseks.

MM-sarja punktiseis: