Cristiano Ronaldo. Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
7. oktoober 2018, 21:58

Järgmine naine süüdistab Cristiano Ronaldot vägistamises (20)

Kui siiamaani pidi Cristiano Ronaldo tegelema vaid Kathryn Mayorga vägistamissüüdistustega, siis nüüd on naise advokaadi Leslie Stovalliga  ühendust võtnud veel teinegi naisterahvas, keda portugallane minevikus seksuaalselt ära kasutanud. 

Stovall ei soostunud meediale uue naisterahva nime avalikustada, kuid kinnitas, et kavatseb uue vahejuhtumi üksikasjad Las Vegase politseile, kes tegutseb ka Mayorga vägistamisjuhtumi uurimisega, üle anda, vahendab Daily Mail. 

Portugali koondisest eemale jäänud Ronaldo lükkas sel nädalal ümber kõik temaga seotud vägistamissüüdistused. Mehele on toetust avaldanud nii tema koduklubi Torino Juventus kui ka Portugali vutikoondis. 

Möödunud nädala reedel šokeeris Saksamaa väljaanne Der Spiegel (vuti)maailma, kui avalikustas, et ameeriklanna Kathryn Mayorga süüdistab Ronaldot vägistamises. 

Saatuslik õhtu toimus 2009. aastal ning pärast vahekorda olevat Ronaldo naisega sõlminud vaikimisvande ning maksnud ligi 350 000 dollarit. Naise advokaadid vaidlustavad just seda kokkulepet, väites, et jalgpalluri osapool survestas naisel lepingut allkirjastama.