Cristiano Ronaldo peab mõtlema ka muule peale jalgpalli.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
8. oktoober 2018, 11:15

JUBA NELI! Ronaldo vägistamissüüdistusi tuleb kui seeni pärast vihma (62)

Kui Kathryn Mayorga süüdistas mõne aja eest Portugali jalgpallurit Cristiano Ronaldot vägistamises, võis arvata, et ta ei jää viimaseks. Nii ongi, nüüd tuleb süüdistusi juba nagu seeni pärast vihma ja varsti ei jõua neid võib-olla kokkugi lugeda!

Briti tabloidi The Sun väitel teatasid Mayorga advokaadid lehele, et tegelevad veel kolme süüdistusega. Üks naine väidab, et 100 miljonit naela väärt ründaja vägistas teda pärast pidu. Teise sõnul "tegi Ronaldo talle haiget" ning kolmanda teatel sõlmis ta jalgpalluriga 2009. aastal salajaseks jääma pidanud kokkuleppe - täpselt sama süüdistusskeemi tõi välja ka Mayorga.

Mayorgat esindav advokaat Leslie Stovall märkis, et kontrollib kogu talle esitatud infot.

Ülemöödunud nädala reedel šokeeris Saksamaa väljaanne Der Spiegel (vuti)maailma, kui avalikustas, et Mayorga süüdistab Ronaldot vägistamises. Saatuslik õhtu toimunud 2009. aastal ning pärast vahekorda olevat Ronaldo naisega sõlminud vaikimisvande ning maksnud ligi 350 000 dollarit. Naise advokaadid vaidlustavad just seda kokkulepet, väites, et jalgpalluri osapool survestas naist lepingut allkirjastama.

33aastane Ronaldo on lükanud kõik süüdistused tagasi. Ta lõi laupäevases 2:0 võidumängus Udinesega Torino Juventuse kasuks taas värava ning on aidanud klubil läbida Itaalia liigas kaheksa esimest vooru täiseduga.