WRC

Kas Thierry Neuville annab Kataloonias edu käest ja langeb meelega teiseks? (8)

LISA KOMMENTAAR

njh9. oktoober 2018, 11:44
Ärge unustage,et hispaanias hakkab Loeb päris korralikult kaarte segama...Loeb on näidanud,et kiirust on tal siiani ja kuna reedel on tal ka väga hea stardipositsioon kruusakatsetele ja tegu on ikkagi asfaldikunniga siis on ta ka kiire järgmistel päevadel...raske saab olema Otil,et Austraaliaks vahet suuresti vähendada.
teadja.9. oktoober 2018, 10:06
Kui kasutuses poleks olnud power stage pungtid, siis tabeliseis oleks niisugune.
Neuville 156 punkti
Ogier 154 punkti
Tanak 140 punkti
Kui juhtub tulema surnud ring, kus nii Neuville, Ogier ja Tanak teenivad yhepalju punkte ja etappi voitte, siis power stage punktid annavad eelise Neuvillile. Et siis Neuville 33 punkti, Tanak 28 punkti ja Ogier 28 punkti.
Etapi voidud hetkeseisuga
Tanak 4 voitu pluss 2 power stage voitu
Ogier 4 voitu pluss 1 power stage voit
Neuville 3 voitu pluss 3 power stage voitu
irw8. oktoober 2018, 21:53
mäkinen , tänak ja latvala said kohe aru, et tänaku katkestamine ei pruugi üldse halb olla. kataloonia esimesel päeval sõidetakse kruusal ning tänak sõidab seda rallit sama autoga millega võitis soomes ja saksamaal. nii, et neuvillel on vaja põgeneda vihase ogieri eest , kes asfaldile jõudes on ülikõva ... aga toyota vastu ei saa ei ford ega hyundai. polegi midagi ... kogu kamp läheb austraaliasse seisus kus võitja on ka maailmameister. parim variant üldse.
neu8. oktoober 2018, 21:44
ei kalkuleerita siin midagi8. oktoober 2018, 21:26
minnakse igat sõitu võitma, aga pärast Oti katkestamist Walesis läksid kõik trumbid tegelikult hoopis Ogieri kätte. Need kaks hakkavad nüüd omavahel kõvasti suruma sest punktivahe on väike ja siin võib tekkida Otil veel võimalusi. Aga üldises plaanis kipuvad Oti võimalused ikka teoreetilist laadi olema. Esiteks peaks Ott võitma mõlemad järelejäänud rallid ja ka punktikatsed ja siis lootma selle peale et Neuville kobistab kuskil. Mul on nii kahju, et see Walesi ralli Otile nii lõppes. Ja Ogier vana kalana on tegelikult kõva närvikavaga ja kardan et ta võtab kogemuse pealt selle kuuenda tiitli kah ära.
Aga mina ikka loodan imedesse ka ja soovin et Otil õnnestuks kahel viimasel etapil kõik 101%-liselt. Tema on pidanud kõik oma punktid ise välja teenima ja tegelikult meeskonnakaaslastelt ta vajalikku abi pole saanud. Kui tahab võita, peab ise kõva olema ja meeskonna kaaslased peavad ka ennast ületama, aga Lappilt seda abi ei tule.
sellega on tal veel raskusi, kuigi ta ise ei tunnista seda8. oktoober 2018, 20:56
Sellel suurel taktikul on veel vaja harjutada pikkalt raja piires sõitu et see loomulik näis.
Mait8. oktoober 2018, 19:50
see ju hea uudis meie mehele, sest austraalias 3-ndana startida oleks veel super kõva.
vänto8. oktoober 2018, 19:39
see eputrilla võiks ühe etapi ilma punktita veel tulla