Vasakult: Ronaldo ema Dolores Aveiro Ronaldo ise ja tema õde Katia Aveiro.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
8. oktoober 2018, 20:53

Ronaldo ema ja õde teatasid, mida nad vägistamissüüdistustest arvavad (15)

Cristiano Ronaldo perekond alustas sotsiaalmeedias kampaaniat, millega üritatakse koondada jalgpalluri toetajaid, kes usuvad, et tema vastu suunatud vägistamissüüdistused on alusetud. Naiste arv, kes süüdistavad Ronaldot vägistamises, on tõusnud nelja peale.

Ronaldo ema Dolores Aveiro ja õde Katia Aveiro postitasid Facebooki ning Instagrami pildi, kus vutitähte on kujutatud Supermani kostüümis.

"Tahan näha, kellel on julgust panna see foto nädalaks ajaks oma profiilipildiks ja teha tema toetuseks kett... Portugali, tema, meie ja õigluse eest. Ta väärib seda," seisis pildi kõrval. 

Pildi peal oli kaks teemaviidet: #Justicacr7 (õiglus Ronaldo jaoks) ja #ronaldoestamoscontigoatéaofim (Ronaldo, toetame sind lõpuni).



Ülemöödunud nädala reedel šokeeris Saksamaa väljaanne Der Spiegel (vuti)maailma, kui avalikustas, et ameeriklanna Kathryn Mayorga süüdistab Ronaldot anaalses vägistamises.

Saatuslik õhtu toimunud 2009. aastal ning pärast vahekorda olevat Ronaldo naisega sõlminud vaikimisvande ning maksnud ligi 350 000 dollarit. Naise advokaadid vaidlustavad just seda kokkulepet, väites, et jalgpalluri osapool survestas naist lepingut allkirjastama.

Briti tabloidi The Sun väitel teatasid Mayorga advokaadid lehele, et tegelevad veel kolme süüdistusega. Üks naine väidab, et 100 miljonit naela väärt ründaja vägistas teda pärast pidu. Teise sõnul "tegi Ronaldo talle haiget" ning kolmanda teatel sõlmis ta jalgpalluriga 2009. aastal salajaseks jääma pidanud kokkuleppe - täpselt sama süüdistusskeemi tõi välja ka Mayorga.