Khabib Nurmagomedov.Foto: AP/Scanpix
Võitlussport
9. oktoober 2018, 14:33

Nurmagomedov saab vihase isa käest korraliku keretäie

Vabavõitluse UFC-sarja kergkaalu tiitlimatšis kägistusvõttega Conor McGregorile tuule alla teinud Khabib Nurmagomedov naljatles pärast kohtumist toimunud kaklust, et treenerist isa Abdulmanap Nurmagomedov annab talle kähmluses osalemise eest kere peale.

Ren TV-le antud intervjuus kinnitas papa-Nurmagomedov, et nii lähebki.

"Puuris võid teha, mida tahad. Aga väljaspool seda on lapsed, naised ja võõrad inimesed. Minu tiim on alati olnud kuulus distsipliini poolest. Khabibi karistus saab olema karmim kui UFC oma," ütles ta.

Abdulmanap Nurmagomedov. Foto: TASS/Scanpix

Pärast seda, kui Nurmagomedov oli McGregorile kägistusvõttega ära teinud, oli McGregoril Nurmagomedovile miskit öelda. Selle peale loopis viimane oma hambakaitsed iirlase abiliste poole.

Järgmisena hüppas ta metsiku hooga ringist välja ning asus McGregori tiimikaaslase Dillion Danisega arveid õiendama. Üle piirde üritas ronida ka McGregor, kes tõmmati ringi tagasi pärast seda, kui ta Nurmagomedovi kaaskondlasele äsas. Segaduse käigus lõi üks Nurmagomedovi seltsiline iirlast selja tagant.

Nüüd on õhus võimalus, et Nurmagomedovilt võetakse eelpool mainitud sündmuste tõttu tiitlivöö ära. Ka tema võidupreemia jäi praegu ootele.