Kalev vs Latvias UniversitateFoto: Tiina Kõrtsini
Spordivaria
10. oktoober 2018, 22:09

NII SEE JUHTUS | Sport 10.10: Kalev jätkab võidulainel, Eesti avas noorte olümpial medaliarve

Tervist spordisõbrad! Käes on 10. oktoober ja Eesti spordihuvilistel on täna põhjust end korvpallilainele lülitada. Eesti-Läti ühisliigas on võistlustules nii Tartu Ülikool kui ka Kalev/Cramo. Esimese vastaseks Tal Tech, teine ristab piigid Läti ülikooliga. Kohtumised algavad kell 19.00. Seniks vaatame, mida päev toob! 
22:09

View this post on Instagram

Gümnaasiumi ajal ütles üks empsi sõbranna mulle, et ma kindlasti paindun väga hästi. Reaalsus oli täpselt vastupidine. Sain sellest mõtteainet, et kas tõesti on võimalik, et ma ei olegi võimaline rohkem painduma? Peale seda hakkasin käima regulaarselt neli korda nädalas trennis ja lõppu pole näha.💪🏼 Aitäh, et @liivakf ja @sportlandeesti , et inspireerite meid kõiki tervislikuma eluviisi poole liikuma.❤️ Also... kohe-kohe on midagi hästi põnevat tulemas, niiet hoidke 👀 lahti! 📸: @jakefarra MUA: @krislinlainelo & @helen_nurmela #võitjatevalik #sportland #sportlandeesti #sportlandmagazine #healthylife #lifestyle #workout #frankliivak #gogogo #youcandothis #workouteveryday #eathealthy #healthierme #fitness #fitnessgoals #ibelieveinyou #laura #laurapoldvere

A post shared by Laura // Laura Põldvere (@laurapoldvere) on

21:57
ULTRASPORT

21:05
SÕUDMINE

20:50
KORVPALL
undefined (Tiina Kõrtsini)
 
 
20:22
KORVPALL

Kolme veerandi järel juhib Tartu 62:61. Cramo edu on 74:53

19:54
SÕUDMINE

19:49
KORVPALL

Poolaja kaotab Tartu 39:43. Cramo juhib pikema pausi eel 48:31.

19:24
KORVPALL

Kalev/Cramo on 10 minuti järel Latvias Universitate vastu 21:15 juhtimas.

19:18
KORVPALL

Korvpalliliigas kaotas Tartu Ülikool TalTechi vastu avaveerandi 13:23

19:13
JALGPALL

18:01
VÕRKPALL

Homme peetakse võrkpalli Balti liigas üks kohtumine, kui Rakvere VK võõrustab TalTechi. Mäng algab Rakvere spordihoones kell 19.

Seni pole kumbki meeskond suutnud võiduarvet avada, seega üks saab sellega neljapäeval kindlasti hakkama. Rakvere on pidanud kaks mängu, kui alla jäädi nii RTU/Robežsardzele (1:3) kui Bigbank Tartule (0:3). TalTech kaotas liiga avamängus 0:3 Saaremaa VK-le ja jäi seejärel 1:3 alla Selver Tallinnale.

Rakvere meeskonna peatreener Andres Toode kinnitas, et tahab punktiarvet avada. "Tunneme ennast hästi ja oleme selleks vastasseisuks valmis. Kahes esimeses mängus olime hädas geimilõppudega, ei tea, kas see on psühholoogiline asi või miski muu. Usun, et tuleb põnev vastasseis, sest punktiarvet tahavad kindlasti avada mõlemad, see võtaks pingeid vähemaks," kommenteeris Toode.

TalTechi peatreener Janis Sirelpuu kinnitas, et usub enda meeskonna võimetesse. "Usun, et meil on šansse küll. Tegelikult oleme senistes mängudes suunud samuti poole mängust korralikult tegutseda. Lihtsalt noortel meestel kipub keskendumine kohati kaduma ja tervet mängu ei suudeta tegutseda nii nagu vaja. Aga Selveri võit Tartu üle näitas samuti, et kui kogu võistkond usub, on kõik võimalik," rääkis Sirelpuu.

Rakvere ja TalTech lähevad omavahel vastamisi ka Eesti karikavõistluste avaringis.

Hetkel on lisaks Rakverele ja TalTechile liigas võiduta ka Läti klubid Jelgava Biolars ja Limbaži. Liidrikohal on RTU/Robežsardze.

18:00
RALLI

17:00
JALGPALL

15:41
SÜNKROONKORVPALL

Igavuse peletamiseks üks (sünkroon)korvpallivideo!

14:19
JALGRATTASPORT

13:41
TALISPORT

Nii treenivad mäesuusatajad!? Ärge seda kodus järgi proovige.

Professional skiers training course from r/sports

13:38
WRC


12:45
JALGPALL

11:34
JÄÄHOKI

10:59
JALGPALL

Loe rohkem