Cristiano Ronaldo ja Kathryn Mayorga sattusid 2009. aastal koos fotole. Samal õhtul toimus ka väidetav vägistamine. Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
10. oktoober 2018, 16:21

Las Vegase politsei ootab Ronaldot ülekuulamisele (1)

Jalgpalliajaloo kõige suuremate sportlaste sekka kuuluv Cristiano Ronaldo pole viimasel ajal saanud vaid treenimisele ja mängimisele keskenduda, sest peab tõrjuma ameeriklanna Kathryn Mayorga vägistamissüüdistusi.

Kuritöö olevat toimunud 2009. aastal Las Vegases. Sealne politsei uuris asja, kuid hiljem toimik suleti, sest Mayorga ja Ronaldo sõlmisid väidetavalt kohtuvälise kokkuleppe. Nüüd aastaid hiljem otsustas naine, et soovib asja siiski avalikkuse ette tuua ning ka Las Vegase politsei avas taas uurimistoimiku. Ronaldo on avalikult kõiki süüdistusi eitanud.

Nüüd ütles Las Vegase politseijaoskonna kõneisik Portugali meediale, et ootavad Ronaldot esimesel võimalusel ülekuulamisele. "Raske öelda, millal see juhtub, sest kahtlusalune viibib teises riigis. Samas on täiesti kindel, et ühel hetkel peab see toimima, sest teda süüdistatakse kuriteo toimepanekus," öeldi jaoskonnast.