Cristiano Ronaldo viimase aja emostioonid on täis ahastust.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
10. oktoober 2018, 21:36

Põnev teooria: kas Madridi Real püüab Cristiano Ronaldo mainet maa alla tampida?

Tuntud Itaalia jalgpalliajakirjanik Tancredi Palmeri suhtles Cristiano Ronaldole lähedaste inimestega ja avaldas kokkuvõtte vandenõuteooriatest, mis Ronaldo ja tema lähikondlaste peadest viimasel ajal läbi on käinud.

Suvel Madridi Realist lahkunud ja Juventusega liitunud jalgpallurit saadavad erinevad saagad. Suurim skandaal lahvatas mõne nädala eest, kui selgus, et üks ameeriklanna süüdistab Ronaldot vägistamises. Lisaks ei andnud UEFA talle aasta parima jalgpalluri auhinda ning Meistrite liigas sai portugallane enda arvates väga ebaõiglaselt punase kaardi.

Paar Palmeri avaldatud vandenõuteooriat:

  • Ronaldo usub, et Real näeb vaeva tema maine maa alla tampimiseks. Ründaja arvates mõjutas Reali president Florentino Perez UEFA-d, et aasta parima jalgpalluri auhind läheks Ronaldo asemel hoopis Luka Modricile. 
  • Ronaldo lennuk oli stardivalmis, et lennata UEFA galale, kuid viimasel hetkel otsustas Ronaldo sündmust boikoteerida. Ühtlasi tahtis ta näidata, et ei aktsepteeri ka punast kaarti, mis talle anti matšis Valencia vastu.
  • Laialt levinud teooria järgi ei osale Ronaldo Portugali koondise mängudes, sest talle esitati vägistamissüüdistus. Palmeri toob ka teise võimaluse: nimelt on ka Rahvuste liiga boikoteerimine seotud protestiga UEFA vastu, kes on asunud Ronaldo vastast kampaaniat tegema.