Aaron Ramsey. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
12. oktoober 2018, 18:05

Arsenali staar kinnitas, et lahkub suvel meeskonnast

Kümme aastat tagasi Londoni Arsenaliga liitunud Walesi keskväljamaestro Aaron Ramsey andis Suurbritannia meediale teada, et ta lahkub tuleval suvel Kahurimeeste (Arsenali hüüdnimi - toim). juurest. 

Kuulujutud Ramsey potentsiaalse lahkumise kohta hakkasid ringlema juba tänavuse suve lõpus, kui klubi ja mängija ei jõudnud pikka aega uue lepingu tingimustes teineteisega kokkuleppele.

Kuigi viimaks oli waleslane nõus uuele viieaastasele kontrahtile alla kirjutama, oli Arsenal see, kes viimasel hetkel pakkumise tagasi võttis. Kuna Ramsey praegune leping seob teda klubiga ainult 2019. aasta suveni, siis nii saabki temast pärast seda vabaagent. 

"Olen jätkuvalt Arsenaliga lepinguliselt seotud, seega annan sel hooajal endast kõik ning üritan nendega koos midagi erilist saavutada," sõnas mees Briti meediale. "Läbirääkimised kulgesid hästi ja olime ühel hetkel ka üksmeelel, kuid praegu see ilmselgelt enam nii pole. Jalgpalli mängimine on nüüd kõik, mis ma Arsenali jaoks teha saan. See oli nende otsus ja jalgpallis vahel juhtub nii. Mul tuleb lihtsalt sellest nüüd üle olla."

Ramsey on hetkel klubis olevatest meestest Arsenali kõige pikaajalisem teener. 2008. aastal Londonisse kolinud poolkaitsja on klubi esindanud kokku 338 mängus ja löönud 59 väravat, sealhulgas võiduväravad 2014. ning 2017. aasta Inglismaa karikafinaalis.