Pallipoiss koos Alexander Zvereviga. Foto: Kuvatõmmis
Tennis
13. oktoober 2018, 15:25

VIDEO | Pallipoiss sai kaheaastase vahe järel taas internetistaariks

Kui tõenäoliseks peaksite võimalust, et mõni pallipoiss saaks Youtube'i staariks? Või veelgi enam, et see juhtuks kaks korda? Tõenäosust me öelda ei oska, küll aga saame teieni tuua just ühe sellise näite. 

Kaks aastat tagasi elas üks väike pallipoiss Šanghai tenniseturniiril üle valusa hetke, kui Vasek Pospisili serv talle kõhtu lendas. Haiget saanud poiss üritas toona küll pisaraid tagasi hoida, kuid lõpuks sai valu temast võitu ning ta poetas ka pisara. Seda märkas Pospisili vastane Grigor Dimitrov, kes poisi juurde läks, teda lohutas ning oma higipaela talle kinkis. 

Kerime ajaratast kaks aastat edasi ning sama poiss oli taas tähelepanu keskpunktis. Alexander Zverevi ja Nikoloz Basilašvili vahelises matšis läks sakslane võrku tulnud (matš)palli suure hooga lööma ning pärast õnnestunud äralööki lasi maailma viies reket endast ka looma välja, ehmatades niimoodi pallipoissi. 

Ka see vahejuhtum lõppes poisi jaoks õnnelikult, nimelt kutsusid turniiri korraldajad ta hiljem siseruumidesse, kus Zverev ulatas poisile oma peapala. 

2016. aastal ja nüüd juhtunud intsidendid: