Zlatan Ibrahimovic (9) lööb väravaid peaaegu igas mängus. Foto: USA Today Sports / Scanpix
Jalgpall
14. oktoober 2018, 13:19

Milan või ManU? Supervormis Zlatani vastu tunneb huvi mitu tippklubi

37aastane Zlatan Ibrahimovic kolis märtsis USAsse ja liitus Los Angeles Galaxy meeskonnaga. Tol hetkel arvati, et endine Rootsi koondislane läks ookeani taha karjääri lõpetama.

Tänaseks on tal klubi eest kirjas 25 mängu ja 21 väravat, mis tähendab, et Ibrahimovic on endiselt tippvormis. Jaanuari lähenedes on Zlatani teenete vastu huvi hakatud tundma ka Euroopast.

Sel nädalal kirjutas ESPN, et Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho võib Ibrahimovici tagasi kutsuda. Käivad jutud, et mängijate omavahelised suhted pole klubis kõige paremad ning Zlatani kaliibriga autoriteet suudaks ehk riietusruumis korra majja lüüa.

Ibrahimovic mängis Unitedis ka enne Galaxysse kolimist ja lõi 53 mänguga 29 väravat.

Paolo Maldini. Foto: AFP/Scanpix

Nüüd andis Gazzetta dello Spordile intervjuu AC Milani spordidirektor Paulo Maldini. "Kaalusime juba suvel Ibrahimovici toomist. Tal on tšempioni iseloom. Kui tahame kõrgele tõusta, on meil vaja just selliseid mängijaid. Meil on neid, aga Gonzalo Higuain ja Ibrahimovic aitavad teiste potentsiaali rohkem avada," rääkis ta. Itaalia meedia luges sellest välja, et Maldini plaanib Ibrahimovici jaanuaris tagasi tiimi tuua.

Selle kümnendi alguses esindas Ibrahimovic AC Milanit kokku 85 korda ja lõi koguni 56 väravat.