Ungari koondise peatreener Marco Rossi.Foto: Martin Ahven
Jalgpall
14. oktoober 2018, 19:03

Ungari jalgpallikoondise peatreener: Eesti pole kõiki kaotusi väärinud

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme Rahvuste liiga kohtumises Tallinnas Ungariga. Külaliste itaallasest peatreener Marco Rossi sõnas mängueelsel pressikonverentsil, et nad on kolme Rahvuste liiga mängu jooksul arenenud, kuid kahjuks pole piisavalt punkte saadud.

54aastane peatreener Rossi mainis mitmel korral, et Eesti koondist tuleb austada ning ungarlased päevad jääma tagasihoidlikuks. Eesmärk on neil siiski selge – võit!

„Eesti meeskond on kõik kolm senist mängu kaotanud, aga ausalt öeldes pole nad kõikide punktide kaotamist väärinud. Peame Eestit austama, jalgpallis peab kõiki austama. Neid pole lihtne võita. (Konstantin) Vassiljev on keskväljal kõige ohtlikum mängija, ta on palliga väga ohtlik, suudab vasakule-paremale sööta, suudab ohtlikult lüüa. See on lihtsalt näide. Teame teisigi mängijaid. Arvan, et oleme hästi valmistunud, õpime alati vastast tundma nii palju kui võimalik.

Eestiga ei olnud lihtne Kreekal, ei Soomel. Neil oli reedel õnne. Me teame kõiki neid asju, peame olema tagasihoidlikud, sest Ungari peab taastuma vana aja hiilgusest, me pole enam sel tasemel, peame olema tagasihoidlikud ja kõiki vastaseid austama, aga muidugi, peame võitma. Üritame teha kõik, et olla edukad.“

Ungari hoiab hetkel Rahvuste liiga C-tasandi teises alagrupis kolme punktiga kolmandat kohta. Ees on Soome (9) ja Kreeka (6), taga kolm 0:1 kaotust saanud Eesti (0). Kaks tiimi kohtuvad homme kell 21.45 A. Le Coq Arenal.