Denis Tšerõšev (vasakul) koos Aleksandr Goloviniga.Foto: SERGEI KARPUKHIN
Jalgpall
14. oktoober 2018, 23:39

RAHVUSTE LIIGA | Venelased jätkasid oma imelist hoogu, Itaalia pääses viimasel minutil

Neljapäeva õhtust saadik on jalgpallimaailm koondisemängude lainel ning pühapäeva õhtupoolik polnud selles osas mingi erand, vaid kokku peeti lausa seitse Rahvuste liiga mängu. 

A-divisjonis sai oma esimese võidu Itaalia, kes alistas Cristiano Biraghi 90+2. minuti väravast Poola. 3. gruppi juhib Portugal (6 punkti), kellele järgnevad Itaalia nelja ning Poola 1 punktiga. 

B-divisjonis sai üliolulise võidu Venemaa koondis, kes seljatas koduväljakul Roman Neustadteri ja Denis Tšerõševi väravatest 2:0 Türgi

Võiduga tõusid venelased kolmeses alagrupis nüüd 7 punkti peale, nende selja taga on Türgi (3 punkti) ning mäng vähem pidanud Rootsi (1 punkt). Rootslastel on veel teoreetiline võimalus venelased kinni püüda, kuid vastasel juhul tõuseb Venemaa järgmiseks Rahvuste liiga tsükliks Euroopa 12 tugevama vutiriigi sekka. 

C-divisjonis oli väga kurb õhtu Leedu koondisel, kes jäi Vilniuses 1:4 alla Montenegrole. Meie lõunalõunanaabrid - kes olid C-divisjonis ka kõige nõrgema asetusega, täpselt Eesti selja taga - pole nelja mänguga kogunud veel ühtegi punkti ning ülisuure tõenäosusega prantsatavad nad järgmiseks tsükliks viimasesse ehk D-divisjoni. 

Teistes mängudes alistas Israel 2:0 Albaania ning terve teise poolaja vähemuses mänginud Rumeenia suutis koduväljakul Serbia vastu - kes eksis avapoolaja lõpus ka penaltit - välja võidelda 0:0 viigi. 

D-divisjonis tegi Aserbaidžaan 1:1 viigi Maltaga ning Fääri saarid mängisid samamoodi 1:1 viiki Kosovoga.