Margus Hunt (valges) täna Coltsi aidata ei saanud. Foto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
14. oktoober 2018, 23:48

Hundita mänginud Colts pidi vastu võtma selge kaotuse (2)

Margus Hundi koduklubi Indianapolis Colts sai Ameerika jalgpalli profiliigas NFL juba hooaja viienda kaotuse, kui võõral väljakul jäädi 34:42 alla New York Jetsile. Eestlane vigastuse tõttu kaasa ei teinud. 

Möödunud neljapäeval kohtumises New England Patriotsiga enda põlve vigastanud Hunt naasis küll selle nädala lõpus Coltsi treeningutele, kuid päris mängukõlbulikuks endine kettaheitja siiski ei saanud. Järgmine võimalus Karksi-Nuia vägilast aktsioonis näha avaneb juba nädala pärast, kui Colts võõrustab Buffalo Billsi. 

Iseasi, kas Hundi naasmine Coltsi ka reaalselt aitab, sest ka kohtumises Jetsi vastu oli kaitseliin see, kes niiöelda oma ära tegi ning ründajad need, kes oma tegemistes hätta jäid. Lisaks Hundile jäid tänasest kohtumises eemale veel tavapärased põhimehed T.Y. Hilton, Denico Autry, Jack Doyle, Clayton Geathers ja Denzelle Good. Niigi suur laatsaret täienes kohtumises Jetsi vastu (vähemalt ajutiselt) veel kolme mehega. 

Coltsil on pärast kuut mängu liigatabelis kirjas üks võit ja viis kaotust, Jetsi jaoks oli tegemist hooaja kolmanda võiduga.