KontaveitFoto: Zuma Press/Scanpix
Tennis
17. oktoober 2018, 12:39

VÄGEV! Kontaveit võitis Mladenovici ning pääses Moskvas kolmandasse ringi (1)

Moskva tenniseturniiri teises ringis alistas Anett Kontaveit (WTA 21.) maailma 42. reketi, Prantsusmaa esindaja Kristina Mladenovici 6:2, 7:6 (7:3).

Esimene sett möödus Kontaveidile kui lepase reega, ta murdis alustuseks vastase geimi ning ei peatanud enne, mil seis oli 5:0. Siis sai Mladenovic paar geimi tagasi, kuid avasett möödus eestlanna ülikindla 6:2 paremusega.

Viivuks tundus, et teine sett võib samamoodi kulgeda. Kontaveit murdis taas alustuseks Mladenovici geimi, kuid konkurent vastas seekord samaga. Pärast seda hoiti aga kindlalt oma servi ning kummalgi eest rebida ei õnnestunud. Mladenovic mängis olulisemalt kindlamalt kui avasetis ning mitmedki geimid venisid päris pikale.

Teise seti kiires lõppmängus suutis Kontaveit lõpuks seti ja 89 minutit kestnud mängu enda kasuks pöörata, 7:6 (7:3). 

Kolmandas ringis tuleb Kontaveidile vastu läbi kvalifikatsiooniringi põhiturniirile pääsenud Tuneesia tennisist Ons Jabeur (WTA 101.). Jabeur alistas teises ringis maailma kaheksanda reketi, ameeriklanna Sloane Stephensi 6:3. 24aastase valgepalluri karjääri kõrgeimaks edetabelikohaks on 83. rida mullu oktoobrist.