Robert Rooba Meistrite liiga võitjakarikag.a Foto: Teet Malsroos
Jäähoki
17. oktoober 2018, 18:10

VIDEO | Robert Roobat ärritas, kuidas Jokerit Eesti hokit reklaamivad

Helsingi Jokerite jäähokimeeskond peab järgmisel nädalavahetusel Tallinnas Tondiraba hallis kaks jäähokiliiga KHL põhiturniiri mängu Moskva Spartaki ning Tšerepovetsi Severstaliga. Oma sotsiaalmeediase reklaamiti seda lustaka video, mis aga kõigi jaoks naljakas polnud. 

Üks nendest oli näiteks Eesti jäähokikoondise liider Robert Rooba. "See on suurepärane, et Jokerit Tallinnas kaks mängu mängivad ning Eesti publikule suure hoki koju kätte toovad. Kuid peab tunnistama, et see reklaam on küll täiesti arusaamatu ja lausa Eesti Hokit alandav ning mõnitav...," kirjutas Rooba eelmisel nädalal oma Facebooki seinale. 

Õhtuleht palus hokimehel oma vaatenurka veidi selgitada: "Lähtusin puhtalt sellest, et mis on tegelikult Eesti hoki ja Eesti hoki prioriteet. Lugupeetud Jari Kurri ütles reklaamis, et mängime hokit Eesti moodi. Ma leian, et see on eksitav ja vale väide.

Ei tema, ega üldse paljud inimesed, kes seda reklaami nägid, ei tea, kuidas Eestis hokit mängitakse. Sest nad pole ühtegi mängu näinud ja see oligi minu jaoks häiriv asi. Anu Saagimil pole hokiga mingit pistmist ja on kaugel sellest, mis meie hoki tegelikult on.

Kokkuvõttes on aga suurepärane, et nad selle mängu Eestisse toovad, lihtsalt reklaamiga polnud ma rahul."

Roobale vastumeelseks osutunud reklaam: