Kristian Kullamäe (palliga). Foto: baunach-basketball.de
Korvpall
19. oktoober 2018, 13:30

Kullamäe on Bambergi farmklubis tõusnud kindlaks liidriks

Tänavu Saksamaa korvpalli suurklubi Bambergi süsteemiga liitunud Kristian Kullamäest on farmmeeskonnas Baunachis saanud liidermängija.

Seni on Kullamäe kaasa teinud neljas Saksamaa esiliiga matšis. Keskmiselt on ta platsil viibinud 24 minutit ja 28 sekundit, mis on tiimi kõrgeim näitaja. Samuti on mängujuht kerkinud suurimaks skooritegijaks, tema arvel on keskmiselt 13,8 silma. Kogu liiga peale kuulub eestlane selle näitajaga 30 parema hulka.

Baunachi hooaja alguse üle ei saa nuriseda. Kuigi esimesed kaks mängu kaotati, on järgmised kaks võidetud, millest mõlemas on enim punkte toonud just Kullamäe. Nõnda ongi 19aastane pallur tõusnud väga olulisse rolli. 

"Pole teada, kas Leon Kratzer saab kaasa teha. Aga kõik ülejäänud mehed meie snaipri Kristian Kullamäe ümber on rivis, et publikule hea mäng pakkuda," seisab Baunachi meeskonna kodulehe eelvaates enne matši Hanauga. 

Homsele kodumängule läheb Baunach suurte lootustega, sest Hanau on seni neljast peetud mängust võitnud vaid ühe. 

Bauanchis pallib ka teine eestlane Henri Drell. Tema saagiks on siiani jäänud keskmiselt 14 minuti ja 48 sekundiga 6,5 punkti. 18aastane tagamängija pallib samas tiimis kolmandat aastat.