Maik-Kalev Kotsar. Foto: GamecockMBB
Korvpall
19. oktoober 2018, 14:33

Maik-Kalev Kotsar unistab suurelt: miks mitte jälle nelja parema hulka jõuda või kaugemalegi

Maik-Kalev Kotsar alustab USA korvpalli üliõpilasliiga NCAA I divisjonis oma kolmandat hooaega. Eestlane on South Carolina meeskonnas üks kogenumaid, mistõttu vaadatakse varasemast veelgi enam tema otsa.

Debüüthooajal aitas Kotsar South Carolina üllatuslikult koguni nelja parem hulka, mullu jäädi finaalturniirilt sootuks välja. Meie mees usub, et eelmise hooaja ebaõnnestumine on unustatud ning ollakse taas valmis tippu tõusma.

 
 
 
View this post on Instagram

W 😎 #Gamecocks🐔🏀 #ForeverToThee

A post shared by GamecockMBB (@gamecockmbb) on

"Eelmine hooaeg ei läinud nii nagu me soovinuks. Aga see motiveeris meid veel rohkem vaeva nägema. Tahame sel aastal jälle nelja parema hulka jõuda või miks mitte isegi kaugemale," teatas Kotsar stoiliselt. 

Muuhulgas uuriti eestlaselt, kuidas talle mõjus suvine 3x3 korvpall. "Arvan, et see aitas mind igas mõttes. 3x3 korvpallis pole positsioone, seal peab kõike oskama - nii mängujuhi kohustusi täita kui ka korvi all mütata. Arvan, et mu mängu lisandus sügavust," arutles Kotsar. 

NCAA uus hooaeg stardib novembri alguses. Lisaks Kotsarile pallivad ookeani taga Taavi Jurkatamm (San Francisco) ning debütandid Matthias Tass (St Mary) ja Carlos Jürgens (Oral Roberts).