James viis Lakersi küll lisaajale, kuid seal kaotati. Foto: Gary A. Vasquez/USA TODAY Sports
Korvpall
23. oktoober 2018, 09:15

VIDEO | LeBron ja Lakers endiselt kuival, Doncic aitas Dallase taas võidule

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl hulganisti põnevaid matše. Jätkuvalt on võiduta LeBron Jamesi veetav Los Angeles Lakers, viimati jäädi lisaajal 142:143 alla San Antonio Spursile. 

Jamesil õnnestus paar sekundit enne normaalaja lõppu tabada kaugvise, mis kohtumise lisaajale viis. 

Lisaajal sai temast aga patuoinas. 12,8 sekundit enne lõpuvilet oli Jamesil 142:141 eduseisust kasutada kaks vabaviset, millest ta ei tabanud aga kumbagi ning hiljem eksis ta ka kolmesel. Spursile tõi võidu Patty Millsi tabamus.

Võitjate parim oli 37 punkti visanud ja 10 lauapalli hankinud LaMarcus Aldridge. DeMar DeRozan toetas teda 32 silma, 14 resultatiivse söödu ja 8 laupalliga. Lakersi poolt viskaks Kyle Kuzma 37 punkti, Jamesi saagiks jäid identsed numbrid DeRozaniga: 32 silma, 14 resultatiivset söötu ja 8 laupalli. 

Lakers pole kolme mänguga võiduarvet avanud, sellega jagatakse läänekonverentsis viimast kohta. Kaotuse kõrvale teise võidu teeninud Spurs hoiab viiendat positsiooni. 

Võidulisa teenis ka Dallase Mavericks, kes sai koduväljakul 115:109 jagu Chicago Bullsist. Skoor jagunes ühtlaselt, Wesley Matthews viskas 20, Luka Doncic 19 ja DeAndre Jordan 18 punkti, viimane hankis lisaks ka 16 lauapalli. Üleplatsimeheks kerkis Bullsi tagamängija Zach LaVine 34 silmaga. 

Dallasel on nüüd kirjas kaks võitu ja üks kaotus, millega platseerutakse läänekonverentsis kaheksandaks. Bulls pole veel võiduarvet avanud, kolme kaotusega jagatakse idakonverentsi viimast kohta. 

Puhaste paberitega jätkavad idakonverentsis kolm meeskonda, kellest kaks ka läinud ööl võistlustules olid. Toronto Raptors alistas 127:106 Charlotte Hornetsi, Milwaukee Bucks sai 124:113 jagu New York Knicksist. 

Kõikide läinudöiste kohtumiste tulemused: