Jose Mourinho.Foto: OLI SCARFF/AFP
Jalgpall
23. oktoober 2018, 10:31

Jose Mourinho ajakirjanikele: mulle ei meeldi selline pressikonverents!

Täna õhtul jätkuva jalgpalli Meistrite liiga põnevaim matš peetakse Manchesteris, kus Cristiano Ronaldo külastab Juventusega oma endist koduklubi Unitedit. 

Punaste Kuradite peatreener Jose Mourinho on kogu tänavuse hooaja olnud meedia ja kõigi teiste hambus, kuid kogenud portugallane üritab säilitada rahu. Viimati seostati teda Madridi Reali naasmisega, kuid juhendaja kinnitas, et on Manchester Unitedis õnnelik ning keskendub vaid nende tegemistele. 

Eilsel pressikonverentsil oli luubi all tänane Unitedi ja Juventuse mäng. Mõistagi tahtsid ajakirjanikud intriigi üles kiskuda, kuid Mourinho piiras seda juba eos. 

"Mulle ei meeldi selline pressikonverents," sõnas ta. "Ma ei taha rääkida [Paul] Pogbast, ega kellestki teisest individuaalselt. Samuti ei taha ma rääkida Hispaania ajakirjanikega, kes huvituvad ainult Madridi Realist ja Ronaldost."

Mourinho jätkas: "Kohtume ühe jalgpallimaailma vägevaima meeskonnaga, kes võib Meistrite liiga vabalt võita. See mind motiveeribki ning sellepärast olengi siin. Neil on väga hea meeskond." 

Manchester Unitedi ja Juventuse kohtumine algab täna õhtul kell 22.