Sebastien Loeb. Foto: ULISES RUIZ/AFP
WRC
23. oktoober 2018, 15:43

Üheksakordne autoralli maailmameister ei usu, et ta Hispaanias Tänakule, Ogier´le ja Neuville´ile vastu saab

Autoralli MM-sari jätkub neljapäeval Hispaanias peetava etapiga. Taas on võistlustules ka üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb, kes taltsutab Citroeni.  

Rallilegend on sel hooajal kaasa teinud kahel võistlusel. Mehhikost on tal ette näidata viies koht, kodustel Prantsusmaa teedel lõpetas ta 14ndana, kuid püsis enne seda kõrges mängus, kuniks avarii võistluse rikkus.

Nüüd loodab Loeb Hispaanias taas heas löögihoos olla. "Näitasin nii Mehhikos kui ka Korsikal head kiirust, nüüd tahaksin siin kokku panna veatu võistluse," arutles prantslane. "Kahepäevane testiperiood läks hästi, nüüd on vaja see võistlusolukorras realiseerida."

Kuigi Loeb on kahtlemata kogenud ning kiire, siis adub ta, et kiiremate meeste vastu tal ilmselt võimalust pole. "Standardid on nii kõrgele aetud, et kolmele tiitlipretendendile on äärmiselt raske vastu saada," viitas ta, et Hispaanias jagavad poodiumikohad Thierry Neuville, Sebastien Ogier ja Ott Tänak. 

Loeb lisas: "Aga loodetavasti püsin enam-vähem tempos. Kui reedesel päeval on kuiv, peame heast stardipositsioonist maksimumi välja pigistama. Siis võib palju juhtuda, sest teel on palju peidetud kivisid." 

Hispaania ralli algab neljapäeval lühikese publikukatsega. Tõsiseks madinaks läheb reedel. Võitja selgub pühapäeva lõunal.