Cristiano Ronaldo. Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
23. oktoober 2018, 16:50

VIDEO | Ronaldo pareerib jätkuvalt vägistamissüüdistusi: tõde jõuab alati päevavalgele

Septembri lõpust lisaks jalgpalli mängimisele ka vägistamissüüdistustega tegelev Cristiano Ronaldo pidi kõmulise teema kohta kommentaare andma ka Juventuse järjekordse Meistrite liiga lahingu eel. 

Itaalia klubi läheb täna Old Traffordil vastamisi portugallase üle-eelmise leivaisa Manchester Unitediga ning Inglismaa ajakirjanikud pärisid isukalt Ronaldolt ka vägistamisteemade kohta. 

 "Tean 100protsendiliselt, et olen eeskujuks nii väljakul kui ka väljaspool platsi. Naeratan teile alati ja olen õnnelik mees. Mängin fantastilises klubis, mul on fantastiline perekond. Mul on neli last ja olen terve inimene. Mul on kõik olemas, seega ülejäänu ei sega mind," lausus suvel Juventusesse siirdunud Ronaldo pressikonverentsil. 

"Loomulikult ei hakka ma selles olukorras valetama. Mu advokaadid on enesekindlad nagu ka mina. Mina tegelen jalgpalli mängimisega ja teised inimesed hoolitsevad ülejäänu eest. Tõde jõuab alati päevavalgele, seega mul on kõik hästi."

Ronaldo vastu tuli anaalse vägistamise süüdistusega esimesena välja ameeriklanna Kathryn Mayorga, kelle sõnul vägistas vutistaar teda üheksa aastat tagasi Las Vegases. Väidetavalt on Ronaldo vastu kaebuse esitanud veel naisi.