Habib Nurmagomedov.Foto: Sputnik/Scanpix
Võitlussport
23. oktoober 2018, 18:55

Nurmagomedov tahab Mayweatherile tuule alla teha Venemaa suurimal areenil

Hiljuti UFC kergkaalu tiitlimatšis Conor McGregorile tuule alla teinud Habib Nurmagomedov on oma järgmiseks sihtmärgiks võtnud (pensionil oleva) poksilegendi Floyd Mayweatheri. 

Kui väljakutse ameeriklasele esitas Nurmagomedov juba ammu, siis nüüd kohtus Dagestani võitleja võimaliku matši osas ka Venemaa poksiliidu peasekretäri Umar Kremleviga, et arutada potentsiaalse vastasseisu toimumispaika. 

"Soovime matši pidada legendaarsel Lužniki staadionil [ametlik mahutavus jalgpallimängu puhul 81 000]. Oleme kindlad, et suudame kokku saada 100 000 pealtvaatajat ning ka maailmarekordilise arvu huvilisi tasulise televisiooni vahendusel," kirjutas Nurmagomedov Instagramis. 

"Kõige tähtsam oleks, et mu isa saab minu nurgas olla ning Moskvasse sõiduks pole tal viisat vaja. Siinkohal esitan küsimuse fännidele: kas te usute minusse? Või arvate, et ta lööb ka minu poksiringis pikali?"

Mayweather on kinnitanud, et on nõus Nurmagomedovi väljakutse vastu võtma ning kindad taas kätte panema. Samamoodi kaalub 50-0 rekordiga ameeriklane McGregorile revanšivõimaluse andmist.