Liverpooli peatreener Jürgen Klopp õnnitleb Mohamed Salahit.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
25. oktoober 2018, 10:15

Mohamed Salah jõudis Liverpooli särgis kõige kiiremini 50 väravani

Jürgen Klopp ajakirjanikele: aitab juba Salahi väravate teemast!

Mohamed Salahist sai eile õhtul jalgpallur, kes jõudnud Liverpooli särgis kõige kiiremini 50 väravani - Egiptuse koondise liider vajas selleks kõigest 65 mängu. Samas on käesolev hooaeg toonud vähe tabamusi, nii et peatreener Jürgen Klopp pidi sel teemal taas sõna võtma.

Salah lõi 4:0 võidumängus Belgradi Crvena Zvezda võrku kaks palli, neist ühe penaltist. Inglismaa liigas on tema arvel üheksa vooruga aga "kõigest" neli väravat, oodatakse enamat.

"Hea, et me loodetavasti lõpetame nüüd alalise Salahi väravate teema," ütles Klopp pressikonverentsil. "Mina pole temas kahelnud, ta ise ei kahtle, aga kui te kogu aeg küsite selle kohta, siis see kõlab nagu "miski on selgelt valesti" või "inimesed pole õnnelikud" või veel midagi sinnakanti. Te ei pea sellele mõtlema, te ei pea kogu aeg sellest rääkima. Väravaid lüüakse ainult siis, kui teed tõsiselt tööd, asud õiges kohas, kui meeskonnakaaslased näevad sind õigel ajal ja sa ise teed kõik õigesti."

Klopp lisas: "Oli hea jalgpallimäng. Kui enamik asju ei lähe hästi, ei saa sa võita 4:0, täna meil läks hästi. Vastane ei suutnud oma olukordi ära kasutada, sest liikusime õigel ajal õigesse kohta, tegime õigeid sööte, kasutasime õiget asetust."