Sebastien Ogier. Foto: MARKKU ULANDER/AFP
WRC
26. oktoober 2018, 09:30

Ogier põnevast tiitlivõitlusest: ma pole närvis, vaid ootusärev!

Kataloonia MM-ralli algas eile õhtu Barcelona linnatänavatel sõidetud publikukatsega. Väikese edu võitles välja Sebastien Ogier, kes edestas Thierry Neuville´i 3,7 sekundiga. 

"Mõistagi oli hea mõni sekund edu saada, kuid päris võistlus algab täna," sõnas Ogier, kes läheb täna rajale MM-sarja üldliidri Thierry Neuville´i järel. "Oleme harjunud esimesena startima, kuid eelise peaks see igal juhul andma."

Mõistagi uuriti prantslaselt ka ülipõneva tiitlivõitluse kohta. "Ma pole närvis, vaid pigem ootusärev. Meil käb kõva võitlus ning kõik ootavad, mis juhtuma hakkab," muigas Ogier. 

"Veel ei tunne erilisi emotsioone. Võib-olla jõuavad need kohale, kui võistlus algab," muljetas heatujuline Neuville, kes kahetseb vaid, et eile Ogier´le publikatsel rehvivalikuga alla jäi. "Ralli tuleb kindlasti väga keeruline."

Ott Tänak oli hommikul samuti heas tujus. WRC reporter uuris eestlaselt, kas ta peab edu saavutamiseks viimsel piiril pingutama.

"Ma ei saa kõige riskida, sest tahan endiselt MM-tiitlit võita. Aga kindel on, et peame viimasel kahel etapil olema parimal tasemel, sõitma ideaalselt," selgitas Tänak ning lisas, et täna on peamine leida hea rütm.

Kataloonia ralli esimene tõsine võistluspäev algab kell 10.33. Õhtuleht hoiab kogu nädalavahetusel silma peal!