Florentino Perez.Foto: BENJAMIN CREMEL/AFP
Jalgpall
26. oktoober 2018, 12:03

Madridi Reali president tahtis peatreeneri keset Meistrite liiga matši vallandada, ent ta veendi esialgu ümber

Madridi Reali jalgpallimeeskonna tänavune hooaeg pole seisusele kohaselt alanud. Kaotatud on hulga mänge ning viimane Meistrite liiga matši esitus polnud samuti kuigi veenev. 

Nõnda vihastaski teisipäevase Meistrite liiga matši ajal klubi president Florentino Perez, kes oli valmis keset kohtumist Viktoria Plzeni vastu peatreenerile Julen Lopeteguile kinga andma. Perez tormas oma vip-boksist minema, kuid vähemalt esialgu õnnestus meeskonna peadirektoril Jose Angel Sanchezel ta maha rahustada. 

Sanchezi ja teiste klubiametnike peamine sõnum oli, et enne pole mõtet Lopeteguist loobuda, kui talle pole leitud asendajat. Lisaks rõhutati, et nii suur muudatus poleks pühapäevase El Clasico eel kuigi ratsionaalne. Nii et praegune peatreener jääb ametisse vähemalt selle ajani. 

Taustal käib kõva töö, et Lopetegui asemel uus juhendaja leida. Briti meedia andmetel on Real vägagi huvitatud praegusest Tottenhami lootsist Mauricio Pochettinost. Argentinlasele on tehtud pakkumine, mis tooks tal aastas sisse ligi 10 miljonit eurot.