WRC
27. oktoober 2018, 10:20

Kris Meeke Tänakust: Ott on Soomest saati olnud suurepärane!

Järgmisel aastal Toyota rallitiimis kihutav Kris Meeke (39) andis WRC otse-eetris intervjuu, kus rääkis muuhulgas uutest tiimikaaslastest ning oma esimesest tutvumisest Yarisega.

"Tegin eelmisel nädalal Soomes Yarisega esimese testi. Jah, see masin on sündinud ja arendatud seal ning teadsin, et see on seal hea, kuid sain autoga kiiresti sina peale," lausus Meeke, kes viibib samuti Kataloonias, et uude tiimi sisse elada.

"Samas näen, mida Ott, Jari-Matti ja Esapekka igal pinnasel teevad, seega kompott tundub hea. Aga mõistagi on mul vaja veel palju tööd teha, et autot tundma õppida."

Toyota Yarisega kihutavad järgmisel aastal lisaks Meeke'ile ka Ott Tänak ja Jari-Matti Latvala. Kõik kolm meest tahavad ja suudavad rallisid võita. Põhjaiirlane kinnitas, et tal pole probleemi nende meestega ühes tiimis olla.

"Saan Oti ja Jari-Mattiga väga hästi läbi. Kõik on osa tiimist ja panustavad edu nimel. On suurepärane, et tiimi boss Tommi Mäkinen on neljakordne maailmameister, kes on kõike näinud ja teinud, tema jutt on loogiline. Enne (Citroenis - M.T.) rääkisid mehed, kes pole ise tegusid teinud, nad ei tea paljutki. Aeg Citroenis oli väga keeruline."

Meeke kiitis ka eraldi Tänakut. "Ta startis [eile] kohe pärast Ogier'd, kuid edestas teda ühel katsel 20 sekundiga! Ott on Soomest saati olnud suurepärane. Walesi probleemideta võitnuks ta neli rallit järjest. Meie koosseis on ülitugev, näis, kas vormistame selle tulemuseks."