Anett Kontaveit.Foto: TOSHIFUMI KITAMURA/AFP
Tennis
31. oktoober 2018, 13:46

Hooaja raske võiduga lõpetanud Kontaveit endale pikka puhkust ei luba

Anett Kontaveit lõpetas aastalõputurniiri võiduga mulluse tšempioni Julia Görgesi üle. Eestlanna sõnutsi polnud täna sugugi lihtne lahing. 

"Väga raske mäng oli, küllaltki tasavägine. Esimeses setis mängisin hästi, tema esimene serv ei tulnud nii palju sisse. Teist setti alustas ta aga hästi ja servis oluliselt paremini. Otsustav sett oli tasavägine. Mul õnnestust paar korda ta palling murda ja tähtsal kohal oma servi hoida," võttis Kontaveit matši kokku.

Eile oli Eesti esireketil väga raske päev, kui kindlalt tuli alla vanduda Elise Mertensile. Kui raske oli tänasele kohtumisele vastu minna? "See, et üks mäng oli peetud võib-olla isegi natuke aitas. Eilne oli ikkagi võistlusmäng, mistõttu olin rohkem kohanenud kui vastane," arvas Kontaveit. 

Kuna eestlanna loovutas täna seti, siis aastalõputurniiril on tema edasipääsulootused kadunud. Ühtlasi on lõppenud ka hooaeg, kuid pikka puhkust Kontaveit endale ei luba. "Arvan, et puhkan nädala. Detsembrist treenin ilmselt Tais," rääkis ta lähiaja plaanidest.